13. 09. 2010.

BBC - The History of European Cities: Zagreb - Part 1Razotkrivanje humoristične pozadine tenzija koje su započele izgradnjom građevine koja će biti moderna interpolacija za dobar život te rezidencijalni moderni blok, na lokaciji koja već predugo spava, potpuno usamljena pod prašinom mnogih desetljeća se nastavlja. Nedavno otkriven dokumentarni zapis emisije "The History of European Cities" osvrće se na aktualne događaje vezane uz Varšavsku, Cvjetni trg te popularne figure koje su nikle i odjednom se ispred očiju javnosti podigle u medijski svijet.

Ovo nije jeftini trik, sprdancija ili kakav posprdni pothvat lijevih stranaka, uistinu, ovakva "povuci-potegni" situacija poput slučaja Varšavska prepuna neiscrpnih epskih događanja u gradu Zagrebu zapela je za oko populaciji van zidina samog Zagreba, samim time i van države Hrvatske. Niz zanimljivih pojedinaca, situacija u kojoj se ne zna tko je u pravu a tko u krivu, više zaraćenih strana, stvaranje termina "super-tenzije" te čitav blok i upravo vrtoglavi redosljed događaja nota je koju su prepoznali producenti koji su stvorili ovu emisiju.

YAYBOTE! TV donosi snimku prve epizode emisije "The History of European Cities".

Pitanja koja YAYBOTE! TV postavlja gledateljima:
- Da li bi slučaj Varšavske mogao dostići transgresivnu svjetsku popularnost Susan Boyle?
- Ukoliko ste odgledali emisiju "The History of European Cities", mislite li da bi emisija trebala biti otkupljena i prikazana na nacionalnoj državnoj televiziji?
- Što mislite tko je u pravu, a tko u krivu (jednostavan odgovor)?

Odgovorite mudro na pitanja te ih pošaljite na naš e-mail: yaybote@gmail.com i osvojite službene YAYBOTE! majice. Najbržih 5 osvajaju nagradu.

Nema komentara:

Objavi komentar